torsdag den 3. september 2015

Efterår 2015
Program kommer her :-)

En-dags workshops:

Mønster-tilretning i jerseykjoler:
Denne dag kan du komme og prøve kjoler i forskelligt snit, få lavet dine personlige tilpasninger imens du har kjolen på, og til sidst få hjælp til at føre dine personlige tilrettelser ind i dit mønster.
Undervejs viser jeg hvordan du kan lave om på dit grundmønster – og gøre det helt dit eget. Her er virkelig mulighed for at lege med dine ideer og egne designs.
Kurset henvender sig ikke til super-nybegyndere, du må gerne lige ha snuset lidt til syning og vide hvad et mønster er.
Datoer: Hold 1: Lørdag d 26. Sept. kl. 9-16
Hold 2: Lørdag d 31. Okt. kl. 9-16


Tips og tricks til syning i jersey:
Sidder du altid og bøvler med lommerne på din kjole? Driller det altid når du skal sy din krave? Eller hvordan er det nu lige man syr manchetter??
Dette og meget mere kan du få svar på denne dag!
Jeg medbringer en masse syprøver, symaskine og stor tålmodighed:-) Og så kan der spørges løs. Jeg viser hvordan du kan sy tittekanter på nemmest, hvordan du knækker koden til skråbånd og hvilke mange muligheder der er for oplægning af din kjole. Medbring gerne symaskine, så du har mulighed for at afprøve teknikkerne med det samme.
Datoer: Hold 3: Søndag d. 27. Sept. kl. 9-16
Hold 4: Søndag d. 1. Nov. kl. 9-16


Weekend-kurser:

Jerseykjoler:
En hel weekend til jerseykjoler – lyder det ikke dejligt?
Her starter vi med at prøve kjoler – finde en model du kunne tænke dig at arbejde videre med – og så laver vi personlige tilretninger – og overfører til mønster. Derefter kan du starte på dit personlige design, klippe ud og begynde syning. Det er ikke sikkert at du når at blive færdig med en kjole, men formålet er også at få rettet mønster til og få tips til eget design. Jeg har mønstre og prøvekjoler syet op i størrelser XS – 3XL. Du skal derfor ikke bruge tid på at sy en prøvemodel op!
Datoer: Hold 5: D. 2.3.4. Okt.
Fredag kl. 18-21.30
Lør og søn kl. 9-16
Hold 6: D. 16.17.18. Okt.
Fredag kl. 18-21.30
Lør og søn kl. 9-16

Nederdel i fast stof:
Vi starter med at snakke om den model du kunne tænke dig at sy, tage din mål, og så starter mønster-udviklingen! Om du vil lave et stramt pencil-skirt, løs A-model, kort, lang, med lynlås, knapper, lommer... bestemmer du selv.
Jeg medbringer stoutmodeller (prøvenederdel) i størrelser XS- 3XL – så du slipper for at sy prøvemodellen op!
Datoer: Hold 7: D. 6.7.8. Nov.
Fredag kl. 18-21.30
Lør og søn kl. 9-16
Hold 8: D. 13.14.15. Nov.
Fredag kl. 18-21.30
Lør og søn kl. 9-16


Ingen kommentarer:

Send en kommentar